BFC – low impact

MUILWIJK GROEPSFITNESS INTRODUCEERT: 
BUDO FIT CAMP – LOW IMPACT!

De boksbootcamp  Muilwijk  stijl.

In de maanden juli en augustus  worden er, in de dojo bij Sportschool  Muilwijk aan het van Neurenburgpad, gratis proeflessen gehouden voor mensen die graag willen sporten, maar reguliere lessen nét even te intensief vinden.

De lessen worden gegeven door Marina Muilwijk. Zij heeft in het verleden jarenlang de aerobiclessen verzorgd op Sportschool Muilwijk. Geïnspireerd  door de bokslessen die tegenwoordig populair  zijn en welke ook bij Muilwijk worden gegeven, heeft zij een les ontwikkeld voor mensen die graag willen bewegen, maar niet de behoefte hebben om tot het uiterste te gaan. Denk aan 50 plussers of mensen die heel lang niet aan sport hebben gedaan. Maar ook als je jonger bent dan 50 kan een reguliere les te intensief voor je zijn en kun je bij deze les terecht.
De lessen zijn zeerlaagdrempelig  en iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom!

 

Marina Muilwijk pakt de handschoen weer op.

Data en aanmelden
Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles! (van ongeveer één uur)
In SEPTEMBER gaan de BFC – low impactlessen beginnen, vooralsnog voor drie maanden. Daarna zal een evaluatie plaatsvinden of er voldoende animo voor is en blijft.

Data proeflessen: 
woe 28 juli 9.30u
zat 31 juli 9.00u
zon 8 augustus 12.00u
maa 23 aug 9.30u

Meer info & Contact
Vind je het fijn om eerst contact met ons op te nemen voordat je je inschrijft? Ook dat kan! Je kunt ons bereiken per telefoon en per mail:

 

T. 078-6174851
T. 06-40463980
E. info@muilwijkgroepsfitness.nl