BODYATTACK

BODYATTACK is een intensieve, energieke intervaltraining van Les Mills. We combineren atletische, sportgeïnspireerde bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint. En dit alles ondersteund door toffe opzwepende muziek!

De bewegingen zijn eenvoudig en worden allemaal met eigen lichaamsgewicht uitgevoerd. Tijdens de les doen we krachtige moves zoals burpees, lunges, skaters, (jump)squats en high knee runs. Ook rustigere oefeningen zoals een step curl komen in de les terug. Elke beweging is in een low-impact variant uit te voeren, dat wil zeggen dat je nergens hoeft te springen als je dat niet wilt. Dit maakt dat BODYATTACK goed te volgen is voor zowel beginners als gevorderden. We werken met een choreografie, dat betekent dat we bewegingen op de maat van de 

muziek uitvoeren. Deze choreografie houden we een aantal weken aan, zodat je jezelf steeds weer een beetje kunt verbeteren! Afhankelijk van de intensiteit van je inspanning kan je zelfs tot 750 calorieën verbranden per les! Wedden dat je zo verslaafd raakt aan BODYATTACK?

De instructeur leidt je door de workout en motiveert je op het moment dat je dat nodig hebt. BODYATTACK daagt je op een positieve manier uit je grenzen op te zoeken en je boekt snel resultaten. Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van Les Mills groepslessen, freestyle groepslessen, bootcamps, fightlessen en fitness. Zij coachen je tijdens de training zo dat iedereen op zijn/haar niveau het maximale uit de training kan halen en zijn/haar doelen ook daadwerkelijk bereikt.

Spelen er medische zaken die je sportmogelijkheden beperken, dan kun je prima bij ons terecht. Een van de trainers is arts en kan in goed overleg met jou de trainingen aanpassen aan je mogelijkheden en je daarbij op een verantwoorde manier begeleiden.


Wat heb je nodig?

Voor deze les heb je geen materialen nodig, alleen een goede dosis energie! Trek comfortabel zittende kleding aan. We werken op een judomat dus de les is op blote voeten.

Lestijden:

Di 19.30-20:30
Zo 10.30-11:30