BODYCOMBAT

UNLEASH YOUR POWER met BODYCOMBAT bij Muilwijk Groepsfitness!

BODYCOMBAT is de stoere high-energy workout van Les Mills, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing, muay thai boxing en tai chi. In no-time krijg je een geweldige conditie, word je sneller en sterker en verbrand je ook nog eens veel calorieen. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je doet geen moeilijke bewegingen. Stress en spanningen lossen als sneeuw voor de zon op en aan het einde voel je je een echte kampioen!

De les kent een vaste opbouw. Je begint met een warming up track waarbij je je lichaam opwarmt en verschillende technieken voor het boven- en onderlichaam aanleert. Daarna gaat het energielevel omhoog 

en kun je je helemaal uitleven met stoten, trappen en combinaties! Onze gecertificeerde Les Mills trainers motiveren en coachen je tijdens de training zodanig da jij op jouw eigen niveau het maximale uit de training kan halen en jouw doelen ook daadwerkelijk bereikt.

Starten met BODYCOMBAT?

Voor deze les heb je geen materialen nodig, alleen een goede dosis vechtlust! Trek makkelijk zittende kleding aan. We werken op een judomat dus de les is op blote voeten. Doordat onze trainers verschillende opties aanbieden tijdens de les kun je de les altijd aanpassen aan jouw eigen niveau. 

 

Lestijden:

vr 19.00 – 20.00
zo 10.30 – 11.30